Sao's culinaire specialiteit, Thailand

Genereusiteit en verwennerij zijn aanwezig in elke Thaise culinaire specialiteit bereid door Sao en geserveerd door Beer. Sao belichaamt de traditionele Thaise keuken met een subtiele dosis moderniteit die het verschil maakt. Het is wat wij noemen ‘Original Sao Cuisine’; ideaal als je op zoek bent naar een ervaring die je meeneemt op een reis langs smaken die authentiek, verfijnd en even verrassend zijn.

De gerechten die deel uitmaken van Sao’s Thaise culinaire specialiteit staan centraal op tafel en nodigen je uit om ze te ontdekken en te delen in de puurste Thaise traditie. In een moderne, comfortabele setting met een paar Thaise toets zullen Beer en zijn team je verwelkomen zoals alleen de Thai dat kunnen!

Hij luistert ook naar je behoeften en adviseert je op basis van je wensen.

Samen zorgen ze voor de perfecte balans tussen keuken en service.

Wat ze over ons zeggen

Elena A.

Eindelijk een modern, trendy Thais restaurant in Brussel! Sao, we hebbenb lang op je gewacht! Ik hield van de attente service en de kwaliteit van de verse ingrediënten die in al jullie gerechten worden gebruikt. De smaken zijn verfijnd en echt authentiek. Buiten zittend aan de meest exquise cocktails werden we allemaal getransporteerd naar Thailand [...]

Alain T.

Elke keer als we in dit restaurant gaan eten, hebben we het gevoel dat we naar Thailand reizen. Het is de enige plek in Brussel waar het eten zo goed smaakt als daar. Het personeel is buitengewoon vriendelijk, de inrichting is prachtig en het feit dat je de keuken kunt zien pruttelen achter een groot [...]

Dédée

Een plek die zowel verfijnd als comfortabel is, dat is waar het allemaal om draait: warme, attente maar professionele service en, bovenal, een keuken die zowel authentiek is als, bovenal, met passie bereid met dezelfde verfijning als de plek zelf! Een favoriet om te delen met degenen die u liefhebt

S.

Geweldig restaurant met authentieke Thaise keuken. Het personeel is vriendelijk en biedt geweldige service

Jeremy H.

Thais als geen ander! Topadres in alle opzichten. Authentieke keuken, professionele bediening en verfijnde inrichting! Bedankt voor een heerlijke avond.

Christine Y.

Zeer mooie ontdekking, zeer originele inrichting Een van de beste Thaise restaurants, het team is geweldig, zeer professioneel Het is een 10/10

Bert V.

Dit is een verfijnd restaurant dat Thaise haute cuisine serveert, zonder enige authenticiteit te verliezen. Mooi interieur, vriendelijke service en heerlijk eten om van te smullen. Zeker een bezoek waard!

Simon

Dit is een verfijnd restaurant dat Thaise haute cuisine serveert, zonder enige authenticiteit te verliezen. Mooi interieur, vriendelijke service en heerlijk eten om van te smullen. Zeker een bezoek waard!

Natpoz

Vanaf het moment dat je binnenkomt, word je meegenomen op een reis! En wanneer je eet, wordt de uitdaging aangegaan: het is prima, het is allemaal Thaise smaak in Brussel, geen valse noten. De plek is heel comfortabel (wat steeds zeldzamer wordt), met een paar verrassingen in het decor... (Bovendien zit er plexiglas tussen de [...]

Raphael8166

Topdecor. Uitstekende cocktails, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. De “thai sabai” zoete cocktail, heerlijke visbeignets als voorgerecht, keng curry kai mijn favoriete gerecht, de “mango sticky rice” die ik niet kende maar heerlijk vond. Zeer vriendelijke bediening. Tot snel

Sadoc

Het is de omleidingen waard, uitstekend Thais eten, producten van goede kwaliteit, eindelijk een goede Thai in Brussel!

Jeremiaou12

Sober, discreet decor (let op de verwijzing naar het logo met de LED-signatuur op het plafond). Rijk en gevarieerd menu. Ruime keuze aan vegetarische gerechten. Het eten is prima en smakelijk. Je kunt naar hartenlust eten. Attentive bediening. We komen zeker terug!

Susanne R.

De gegrilde rundvleessalade met zijn pittige saus was sappig! Ik heb Sao's eten nu verschillende keren geprobeerd en het is altijd uitstekend! En het personeel is echt vriendelijk! Ik kan het niet genoeg aanbevelen!

Stéphanie C.

Een heerlijk gerecht met perfect harmonieuze smaken, een stevige portie en een heel warm onthaal. Ik ben er zo weg van dat ik een week later al terugga.

Laurence D.

Super goede maaltijd van Thaise kip met groenten! Dit gerecht gaf me een vol gevoel en was erg lekker. Heerlijk! Sao is een volleerde chef... Een ervaring om aan te raden!

Clémentine C.

Geweldige ervaring! Sao verwelkomde me met een heerlijke zelfgemaakte ijsthee en kroupouks. Het gerecht was een echte favoriet en ik kan niet wachten om het aan te bevelen. Bedankt Sao.